Princess and me Shoot - AriëlWil je jouw kleine prinses een onvergetelijke ervaring cadeau doen, dan is een princess and me fotoshoot het perfecte cadeau. 20 oktober heeft jouw kleintje de kans om Ariël in haar iconische roze baljurk te leren kennen. Tijdens deze 30 minuten durende ontmoeting worden er foto's gemaakt van een professionele fotograaf. De fotoshoot wordt georganiseerd door Christine Fotografie in samenwerking met Smile & magie.

De ontmoeting:

  • De ontmoeting vindt plaats in Bergen op Zoom of nabije omgeving
  • De ontmoeting duurt 30 min
  • Als je geen eigen prinsessenjurk meeneemt, dan kan je kleintje op de ontmoetingslocatie gebruik maken van een Ariël prinsessenjurk.
  • Na afloop geeft de prinses een foto van haarzelf mee waarop ze haar handtekening zet.
  • Binnen twee weken ontvang je een foto-gallerij waaruit 10 foto's gekozen mogen worden die je digitaal in hoge resolutie ontvangt. Er is mogelijkheid tot afname van meer foto's.

De kosten voor de Princess and me fotoshoot bedragen €40,-. Als je een plekje wilt reserveren voor de Ariël Princess and me fotoshoot, dan kun je contact opnemen met via christinefotografie@hotmail.com.

Er is beperkt plek, dus schrijf je snel in want vol=vol. De fotoshoot gaat door als er 4 aanmeldingen of meer zijn. Als er erg slecht weer is, dan wordt er gezocht naar een alternatief.

Maak dit cadeau onvergetelijk met een Ariël prinsessenjurk

Geef een bijpassende Ariël prinsessenjurk om de herinnering mee naar huis te nemen en het verhaal thuis nog veel vaker na te spelen. Bestel hieronder de cadeaupakket of jurk waarmee jouw kleintje naar de ontmoeting gaat:

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief!