1880x970 px

Over ons

Mijn naam is Naomi. Ik ben mama van twee vrolijke dochters en getrouwd met Erik. Onze oudste dochter houdt zoveel van verkleden dat ze zich rustig 5 keer per dag als een andere prinses verkleedt. En elke keer als ze in een andere jurk naar beneden loopt straalt ze, omdat ze zichzelf zo mooi vindt. Afhankelijk van de outfit heeft ze ook magische krachten of is ze ineens een heks die me non-stop in een kikker of wrattenzwijn tovert. Maar altijd heeft ze de grootste lol.

En zo is Prinsessenjurken.nl ontstaan, door de liefde voor verkleden van onze dochter. We hebben veel verschillende prinsessenjurken gezien en weten uit ervaring dat er nogal wat verschil in kwaliteit is. Sommige jurken slijten snel, mogen niet gewassen worden (onmogelijk met kids van deze leeftijd) of geven zoveel glitters af dat de hele woonkamer wel een glitterpaleis lijkt!

Met prinsessenjurken.nl wil ik mooie en kwalitatieve prinsessenjurken aanbieden, waar kinderen én ouders blij van worden en blijven. Ik kies onze collectie van prinsessenjurken, omdat de jurken echt mooi zijn. Máár de jurken moeten ook lekker zacht aanvoelen, gemakkelijk aan te trekken zijn (geen knopen en ritsen) en gewoon in de wasmachine gewassen kunnen worden, want ook prinsessen stampen in plassen of helpen met het maken van een chocoladetaart. En de laatste voorwaarde is: Geen glitters die bij elke beweging als elfenstof door het huis dwarrelen!

We “werken” zo veel mogelijk samen aan ons winkeltje. Zo helpt onze dochter met het kiezen van de mooiste jurken en met het inpakken van de pakketjes. Erik brengt de pakketjes weg en regelt de volledige administratie. Zo is Prinsessenjurken.nl een echt familiebedrijfje.

Contact met Erik en Naomi

Mocht je een vraag hebben voor ons hebben, neem dan gerust contact met ons op (ook in het weekend of 's avonds). Op maandag en donderdag zijn we overdag iets minder goed bereikbaar, maar je kan dan altijd een e-mail of whats appje sturen.


We zijn bereikbaar via:
Contactformulier: klik hier
Email: contact@prinsessenjurken.nl
Telefoon: 076-2055121
Whats app: 06-18881704
Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief!