1880x970 px

Over ons

Mijn naam is Naomi. Ik ben een mama van twee vrolijke dochters en getrouwd met Erik. Ik werk 2 dagen als data analist bij een energieleverancier en hou daarom lekker veel tijd over om door te brengen met onze kids. Met mijn eigen bedrijf wil ik graag werken aan producten en ideeën die kids én ouders blij maken.

Onze oudste dochter houdt zoveel van verkleden dat ze zich rustig 5 keer per dag als een andere prinses verkleedt. En elke keer als ze in een andere jurk naar beneden loopt straalt ze, omdat ze zichzelf zo mooi vindt. Afhankelijk van de outfit heeft ze ook magische krachten of is ze ineens een heks die me non-stop in een kikker of wrattenzwijn tovert. Maar altijd heeft ze de grootste lol.

En zo is Prinsessenjurken.nl ontstaan, door de liefde voor verkleden van onze dochter. We hebben veel verschillende prinsessenjurken gezien en weten uit ervaring dat er nogal wat verschil is. Sommige jurken slijten snel, mogen niet gewassen worden (onmogelijk met kids van deze leeftijd) of geven zoveel glitters af dat de hele woonkamer wel een glitterpaleis lijkt!

Ik kies onze collectie van prinsessenjurken, omdat de jurken echt mooi zijn. Máár de jurken moeten ook lekker zacht aanvoelen, gemakkelijk aan te trekken zijn (geen knopen en ritsen) en de jurken moeten gewoon in de wasmachine gewassen kunnen worden, want ook prinsessen stampen in plassen of helpen met het maken van een chocoladetaart ;) En de laatste voorwaarde is: Geen glitters die bij elke beweging als elfenstof door het huis dwarrelen!

We “werken” zo veel mogelijk samen aan ons winkeltje. Zo helpt onze dochter met het kiezen van de mooiste jurken en met het inpakken van de pakketjes. Erik bemoeit zich iets minder met de jurken, maar brengt zeer regelmatig de pakketjes weg en regelt de volledige administratie. Zo is Prinsessenjurken.nl een echt familiebedrijfje.

Mocht je meer willen weten of vragen voor ons hebben, stuur ons gerust een berichtje.

Contact met Erik en Naomi

Mocht je een vraag hebben voor ons hebben, neem dan gerust contact met ons op.


We zijn altijd bereikbaar via:
Contactformulier: klik hier
Email: contact@prinsessenjurken.nl

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief!