Niet 100% tevreden?

Het kan gebeuren dat het artikel dat je besteld hebt net niet past of toch net een beetje anders is dan je verwacht had. Natuurlijk is het dan mogelijk om te ruilen. Hebben we de juiste maat niet of vind je geen ander product waar je blij van wordt, dan kun je het artikel ook retourneren. De artikelen die je besteld hebt kun je gerust passen, maar producten met gebruikerssporen (zoals slijtage op de schoenzolen of vlekken/beschadigingen op de jurk) kunnen we niet terugnemen.

Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terug en we maken de ruil of overboeking zo snel mogelijk in orde. De kosten voor het terugzenden van het artikel zijn voor eigen rekening en worden niet door ons vergoed.

Kan ik mijn artikel ruilen?

Als je het artikel wilt ruilen volg dan onderstaande stappen:
  1. Vul het retourformulier in dat je hebt ontvangen bij je bestelling of download het formulier hier.
  2. Vink 'Ruilen' aan en vul het formulier in inclusief de gegevens van het artikel dat je graag wilt ontvangen.
  3. Verstuur het artikel met formulier naar Haanakker 9, 4847 BV Teteringen.
  4. Optioneel: Stuur een mail naar contact@prinsessenjurken.nl zodat wij je pakket verwachten en het gewenste ruilartikel te reserveren.
Zodra we het pakket ontvangen hebben, sturen we eenmaal kosteloos het gewenste ruilartikel naar je. Is het nieuwe product goedkoper, dan maken we het verschil aan je over. Als het nieuwe artikel duurder is, dan vragen we je het verschil aan ons over te maken op rekeningnummer NL95 KNAB 0255 6637 14 t.n.v. Prinsessenjurken.nl.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Als je het artikel wilt retourneren volg dan onderstaande stappen:
  1. Vul het retourformulier in dat je hebt ontvangen bij je bestelling of download het formulier hier.
  2. Vink 'Retour' aan en vul het volledige formulier in.
  3. Wij vragen je om reden voor het retourneren. Je bent zeker niet verplicht om dit in te vullen, maar dit zal ons helpen om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.
  4. Verstuur het artikel met formulier naar Sterrebos 72, 4817 SH Breda.
Zodra we het pakket ontvangen hebben, sturen we hierover een bevestiging. We maken het bedrag zo spoedig mogelijk naar je over, maar in ieder geval binnen 7 dagen. Het bedrag wordt teruggeboekt op de rekening waarmee betaald is.
Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief!