Princess and me kerstshoot met Belle

Belle kerst fotoshoot

Wil je jouw kleine prinses en jezelf een onvergetelijke ervaring cadeau doen, dan is een princess and me kerstfotoshoot met Belle het perfecte cadeau. 8 december heeft jouw kleintje de kans om Belle in haar Winterjurk te leren kennen. Tijdens deze 20 tot 30 minuten durende ontmoeting worden er foto's gemaakt van een professionele fotograaf. De fotoshoot wordt georganiseerd door Christine Fotografie in samenwerking met prinses Belle van Smile & magie.

De ontmoeting:

  • De ontmoeting vindt plaats in Bergen op Zoom of Halsteren
  • De ontmoeting duurt 20 tot 30 min
  • Als je geen eigen prinsessenjurk meeneemt, dan kan je kleintje op de ontmoetingslocatie gebruik maken van een Belle prinsessenjurk.
  • Na afloop geeft de prinses een foto van haarzelf mee waarop ze haar handtekening zet.
  • Binnen twee weken ontvang je een foto-gallerij waaruit 10 foto's gekozen mogen worden die je digitaal in hoge resolutie ontvangt. Er is mogelijkheid tot afname van meer foto's.

De kosten voor de Princess and me fotoshoot bedragen €45,-. Als je een plekje wilt reserveren voor de Belle Kerstfotoshoot, dan kun je contact opnemen met via christinefotografie@hotmail.com. Er is beperkt plek, dus schrijf je snel in want vol=vol. 

Maak dit cadeau onvergetelijk met een Belle prinsessenjurk

Geef een bijpassende Belle prinsessenjurk cadeau om de herinnering mee naar huis te nemen en het verhaal thuis nog veel vaker na te spelen. Bestel een Belle cadeaupakket of jurk waarmee jouw kleintje naar de ontmoeting gaat:

 

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief!